Homeless, Hacker or Hipster?


Last week Mr. M. and I were in La Jolla (where the wealthy, the great white shark and Ryan sans cupcake live). While we were waiting at a stoplight a scraggly man with a cup of coffee crossed the street in front of us. We pondered whether he was currently without home or perhaps just a scruffy engineer type. It was then that Harry came up with the game, homeless, hacker or hipster. While I know it is wrong to make light of the homeless*, I am going to hell anyway – so here’s how to play: the person in each photo is either homeless**, a hacker or a hipster. Let me know in the comments what they are and Harry and I will make a donation in the winner’s name to Father Joe’s villages.

*hipsters deserve to be made fun of.
**Here’s a bunch of famous people were once homeless.

1.)  a. homeless b. hacker c. hipster

2.)  a. homeless b. hacker c. hipster

3.)  a. homeless b. hacker c. hipster

4.)  a. homeless b. hacker c. hipster

5.)  a. homeless b. hacker c. hipster

6.)  a. homeless b. hacker c. hipster

7.)  a. homeless b. hacker c. hipster

8.)  a. homeless b. hacker c. hipster

9.)  a. homeless b. hacker c. hipster

10.) a. homeless b. hacker c. hipster

11.) a. homeless b. hacker c. hipster

12.) a. homeless b. hacker c. hipster

13.) a. homeless b. hacker c. hipster

14.) a. homeless b. hacker c. hipster

15.) a. homeless b. hacker c. hipster

I will give the answers and announce the winner tomorrow in this post’s comments section.

Advertisements

18 thoughts on “Homeless, Hacker or Hipster?”

  1. Okay.

    1) Hacker 2) Homeless 3) Hipster 4) Homeless 5) Hipster 6) Hipster (even the homeless wouldn’t wear bright pink socks) 7) Hacker 8) Homeless 9) Hipster 10) Hipster 11) Hipster 12) Hacker 13) Hacker 14) Hipster 15) Homeless

    Hope I got them all right.

  2. I’m just thankful Polt’s tuckus didn’t suddenly pop up in one of the photos.

    1B 2C 3C 4A 5C 6C 7B 8B 9B 10C 11B 12B 13A 14B 15B

    (I actually suspect #12, 13 and 15 are all three simultaneously. For suitable definitions of “hipster”.)

    1. About your first sentence, you and me both, bub.

      1. B
      2. A
      3. C
      4. A
      5. B
      6. C
      7. B
      8. A
      9. B
      10. C – And pretty darn cute too.
      11. C
      12. B
      13. A
      14. C
      15. A

      HUGS…

  3. The answers are:
    1. b hacker (Adrian Lamo)
    2. c hipster
    3. c hipster
    4. a homeless
    5. b hacker (John Draper)
    6. c hipster
    7. a homeless
    8. b hacker (Clifford Stoll)
    9. c hipster
    10. a homeless
    11. b hacker (Julian Assange)
    12. a homeless
    13. a homeless
    14. c hipster
    15. b hacker (Richard Stallman)

    Thanks for playing, everyone!
    Adam and TwoPi each missed six and tied for the win – so each of you will have a donation made in your name.

Leave a Comment, Then Leave Another Comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s